Menus
image

> About

Vår filosofi

Vi vill att fler får möjlighet att hitta tillbaka till naturen, att vara i rörelse, att upptäcka och att vistas utomhus. Vi människor behöver mer tid med varandra ute i elementen. Då mår vi bättre och kan vara mer kreativa.

Vi skapar dynamiska och aktiva destinationer och boenden med naturen som utgångspunkt. Vi gör det kollektivt, tillsammans med individer och företag som delar vår passion. Tillsammans utvecklar vi naturligt vackra miljöer och ger fler möjlighet att uppleva dem.

image
image
När vi samlar andra som vill vara en del i våra områden så når vi längre och kan ta ett större ansvar för miljö och människa när vi exploaterar. Vi kan investera långsiktigt och hela tiden jobba med naturen som utgångspunkt. På det sättet kan vi värna om den plats vi lämnar efter oss för kommande generationer, samtidigt som vår egen får njuta utav resultatet.
Du får gärna följa med!

Team

image

Carl Ewald
Kreativ chif/grundare

Calle hittar du antingen på stranden eller vid foten av fjället. I hans huvud processas ständigt nästa visionära steg med människan och klimatet som utgångspunkt. Efter att ha varit en betydande del av Calle sen barndomen är relationen med kitesurfingen bokstavligen intim.

LinkedIn >
image

Jens Hjelte
Projektledare/grindare

Med hög precision projektleder Jens arbetet. Alltid snabbtänkt, alltid idérik, utan att någonsin tumma på ödmjukheten. Han identifierar sig inte med, men tillhör ändå kategorin gubbsurfare inom kitesurfingsporten där en dubbel backroll är och förblir Jens favorittrick.

LinkedIn >
image

Klas Nabo
Fastighetschef/grundare

Klas lugna sinne ger NOVA en stabil grundstyrka och en långsiktig, sund lojalitet. Klas kompromissar inte när det blåser på havet, och gör high-five med världsstjärnorna inom kitefoil där han alltid siktar på en pallplats.

LinkedIn >
image

Pierre Gerber
Energi/miljoansvarig

Vår sydafrikanska teammedleam har lika mycket kärlek för havet som fjället. Hans gedigna erfarenhet inom miljöbyggnationer bidrar till smarta och hållbara lösningar för NOVA:s alla destinationer.

LinkedIn >